Tekstforfatter

Tekstforfatter og oversætter

 

Gode tekster gør underværker

… og får dig til at fremstå professionel. Har du svært ved selv at få tid til at formulere dine tekster? Jeg kan

tekstforfatterhjælpe dig. Du kan se eksempler på min skrivestil ved at surfe lidt rundt her på siden. Eller få fat i min e-bog, som ikke koster noget. Du får den ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

Salgstekster

Søger du en tekstforfatter til at skrive salgstekster til din webshop? Tekster, der giver dine kunder lyst til at trykke på “køb nu”? Lækre tekster til dit salgskatalog? Præcise tekster til brochuren til dine kunder? Humor kan være et godt virkemiddel. Men kun, hvis du selv synes, det er en god idé. Som tekstforfatter skriver jeg dine tekster og redigerer dem, indtil du er tilfreds.

 

Anbefaling e-bog Ann-Louise Lauridsen

Ann-Louise Lauridsen anmelder min e-bog “Medier og markedsføring”

Ann-Louise Lauridsen, coach og storyteller,

har givet mig denne fine anbefaling af min e-bog ⇒

 

 

Nyhedsbreve til dine kunder

Mangler du tid til at skrive nyhedsbreve?
Synes du, det er svært at få ideer?
Søger du en tekstforfatter, der kan aflaste dig med denne opgave?

Jeg kan hjælpe, både med rådgivning om, hvad du kan skrive om, og med selve skrivearbejdet. Sammen taler vi om din virksomhed og dine muligheder. På en times rådgivning kan vi nå langt. Men du kan også nøjes med tre kvarter. Det første kvarter er gratis. Se mine priser her.

Tekster til din hjemmeside

Søger du en tekstforfatter til din hjemmeside? En, der kan skrive til nettet, så det bliver læst? Webtekster skal skrives på en bestemt måde. Og de skal målrettes mod dine læsere.

Så hvad er formålet med din hjemmeside? Er den beregnet til direkte salg? Skal den informere om et bestemt emne? Eller er den et led i en større brandingstrategi? Svarene på disse spørgsmål afgør hvilken slags tekster, du skal bruge.

Som tekstforfatter kan jeg rådgive dig og skrive dine tekster for dig. Så er du sikker på, at de er uden fejl, opfylder deres formål og at de er interessante for dine læsere.

Artikler til dit tidsskrift

Leder du efter en tekstforfatter, der kan fortælle de gode historier, så din virksomhed skiller sig ud? Søger du en tekstforfatter til at skrive artikler til dit magasin? Jeg finder den gode fortælling, den anderledes vinkel, og skriver til dine kunders drømme.

Korrekturlæsning – stavefejl skræmmer kunderne væk

Måske kan du bedst lide selv at skrive dine tekster. Hvis du gør det, så er det vigtigt, at du får læst korrektur på dem. For det er let at blive blind for sine egne fejl og formuleringer.

Og dine kunder kan ikke lide stavefejl. Der vil altid sidde en pedant et sted med lup og løftet pegefinger. Og det bliver du nødt til at tage højde for. Læs min blog post om stavefejl her.

Korrektur, sproglig tilretning og sprogrevision

Jeg skelner mellem tre forskellige niveauer af korrektur:
Korrektur: retning af kommafejl, mindre stavefejl mm.
Sproglig tilretning: retning af kommafejl, mindre stavefejl, faste udtryk (idiomer), mindre omformuleringer mm.
Sprogrevision: Fuldstændig gennemskrivning af din tekst, så den bliver læsevenlig og korrekt. Her gennemgår jeg alt: komplicerede formuleringer, faste udtryk, formuleringsfejl, stavefejl, kommafejl, sammenhæng mellem afsnit mm. Dermed bliver din tekst lækker og læsevenlig.

SEO er vigtig

Hvad er SEO? SEO står for Search Engine Optimization – søgemaskineoptimering. I daglig tale SEO.

SEO er vigtig for, at Googles søgemaskiner kan finde din hjemmeside på nettet. Hvis du ikke sørger for at søgemaskineoptimere dine tekster, dukker de ikke op i Googles søgeresultater, når folk søger på de ord, der er relateret til det, du tilbyder på din hjemmeside. Med andre ord: Du bliver ikke fundet af potentielle kunder. Dermed går du glip af penge i kassen. Penge, som går til dine konkurrenter, i stedet for dig.

Du må altså i gang med SEO – hvis du da ikke allerede er begyndt.

SEO indebærer blandt andet, at hver tekst kun skal handle om ét emne, og at teksten skal være velskrevet. Som tekstforfatter kan jeg hjælpe dig med at skrive tekster, der opfylder kriterierne for god SEO.

Men teksten gør det ikke alene. Der er også en masse digital teknik, som du skal tage højde for. Til en gennemgang af dette kan jeg anbefale Made it Happen. – En frisk og dygtig virksomhed i Randers.

 

Gode tekster giver synlighed – synlighed giver kunder

Det er vigtigt, at du har gode tekster på alle dine platforme, uanset om det er på din hjemmeside, i dine brochurer og nyhedsbreve, eller i artiklerne om din virksomhed. For gode tekster viser professionalitet. Og det kan dine kunder lide.

Når dine tekster er interessante og skrevet i et levende og korrekt sprog, bliver de læst. Og du bliver set. Gode tekster giver synlighed. Og synlighed giver kunder i butikken. Det betyder flere penge i kassen til dig.

Hvad koster det? Du kan se mine priser her.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at få et tilbud. Og du må altid ringe og få et godt råd. Det første kvarters samtale er gratis. Ring på +45 3048 6763.

Oversættelse – spansk, engelsk, tysk, dansk

Oversættelse – Har du brug for at få oversat en bog, en e-bog, en artikel, en e-mail, en forespørgsel,  eller andet til en mødebookingvirksomhed i et
spansk- elle_K3A4984r engelsktalende land?

Oversættelse af en tysk tekst?

Artikler til magasiner – engelsk, tysk og spansk

Skal du have oversat en bog, e-bog eller artikel fra engelsk, tysk eller spansk til dansk?
Søger du en oversætter med sans for fortællingens kunst og fokus på at finde de helt rigtige ord?
Mangler du en oversætter til fagsprogsartikler?

Tysk oversættelse – artikler, manualer, virksomhedstekster…

Har du brug for præcise oversættelser af tekster fra tysk til dansk? Jeg har etableret et samarbejde med Marie Lund, indehaver af Idiomatic. Hun oversætter tekster fra tysk til dansk med stor præcision og grundighed. Det gælder, hvad enten det drejer sig om artikler, manualer, e-mails eller andre virksomhedstekster. Læs mere om Marie Lund og Idiomatic her.

Anbefaling fra Calvolingua

”Jeg havde en kunde, der skulle have oversat en artikel fra spansk til dansk og ledte efter en oversætter, der var dygtig til at formulere artikler på dansk. Iben Sønderup var hurtig på tasterne og skrev en god oversættelse. Jeg vender så afgjort tilbage til Iben, hvis der kommer tilsvarende opgaver i fremtiden.”
– Pedro Calvo, indehaver af Calvolingua

Virksomhedskommunikation, breve og e-mails

Skal du bruge professionel hjælp til spansk, tysk eller engelsk virksomhedskommunikation? Søger du en oversætter, der kender til spansk, tysk og engelsk forretningssprog?
Jeg er uddannet i virksomhedskommunikation og kan levere præcise breve og oversættelser med de korrekte termer. Send din tekst til mig og få et tilbud på opgaven.