Markedsføringsmateriale

Professionelt markedsføringsmateriale
Tekst og grafisk design til al din markedsføring

Irene Ø Grafisk Design og Iben Sønderup Consult

Irene Ø og Iben Sønderup

Lækkert markedsføringsmateriale giver synlighed – og kunder i butikken. Irene Ø og Iben Sønderup kan levere alt det markedsføringsmateriale, du har brug for.

Skal du have lavet et nyt katalog eller brochure om din virksomhed?

Har du brug for tekst, billeder, illustrationer og grafisk design til en hel kampagne, der synliggør dig og din virksomhed over for dine kunder? Har du brug for en kampagneplan?

Vil du vide mere om synlighed, kampagne og god markedsføring? Få masser af ideer i min e-bog Medier og markedsføring ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev her på siden.

Samarbejde med Irene Ø Grafisk Design

Jeg har et godt samarbejde med Irene Ø Grafisk Design. Vi udarbejder en kampagneplan og fortæller din historie levende og præcist i ord, billeder og grafik. Irene Ø sætter grafisk form og udtryk på, og jeg skriver historien om din virksomhed.

Dermed får du alt det markedsføringsmateriale, du skal bruge, både til din daglige markedsføring, og til dine kampagner.

Markedsføringsmateriale til kampagne for Langå Minimotor

Langå Minimotor bestilte vores markedsføringsmateriale til en kampagne. Kampagnen synliggjorde Langå Minimotors fødselsdagstilbud i et stort lokalområde. Det trak rigtig mange kunder til og gav et salg over al forventning:
Langå Minimotor fik hjælp til kampagne af Iben Sønderup og Irene Ø

” D. 5. marts holdt vi fødselsdag i butikken. Og der var rigtig mange kunder. De holdt helt ud på vejen. Alle el-cyklerne blev solgt i løbet af formiddagen. Kunderne fortalte, at de havde set vores fødselsdagssalg i avisen.
Iben skrev en rigtig fin pressemeddelelse, og vi kunne selv bestemme, hvad der skulle stå i teksten. Og vi har aldrig før haft så fin en annonce som den, Irene Ø lavede. Og den er virkelig blevet set. Hele vejen igennem forløbet har vi haft en korrespondance med mulighed for at rette tekst og annonce til, og det har fungeret rigtig godt.”

– Indehaver af Langå Minimotor, Erik Nielsen 

Markedsføringsmateriale: Brochurer, visitkort og annoncer

Vi kan også levere tekst og grafisk design til dine brochurer, visitkort og annoncer. Vi tagerIrene Ø Grafisk Design - annonceopsætning os af hele udformningen og kontakt til trykkeri. Samtidig holder vi korrespondancen med dig gennem hele forløbet, så resultatet bliver præcis, som du ønsker det.

Skal din hjemmeside være flot og indbydende?

Skal du have ny hjemmeside? Eller skal din nuværende hjemmeside have et frisk pust?
Vi leverer grafisk opsætning og gode tekster til din hjemmeside. Dermed får dine kunder lyst til at besøge din hjemmeside og købe dine produkter.

Læs mere om Irene Ø Grafisk Design på www.ireneoe.dk

Fotograf

Måske har du også brug for en fotograf til at levere professionelle billeder i trykkvalitet? Eller en videofotograf, der kan lave en reklamevideo eller en virksomhedspræsentation for dig? Så har vi flere kontakter at trække på.

Strategisk kommunikationsplan – til helt nye tiltag eller produkter

Hvis du står over for at skulle lancere et helt nyt tiltag eller et helt nyt produkt – så er det en god idé at planlægge forløbet. Til det formål skal du bruge en strategisk kommunikationsplan. Man kunne
også kalde den en udvidet kampagneplan. Med den strategiske kommunikationsplan finder vi sammen ud af, hvem dine vigtigste interessenter og målgrupper er, hvilke spørgsmål der kan opstå, hvilke eventuelle barrierer der måtte være – og mange andre ting. På den måde bliver du rigtig godt forberedt til at lancere dit nye tiltag eller produkt.

Hvad koster det? Se under Priser.

Kontakt mig gerne for at få et tilbud – eller bare et godt råd. Ring: +45 3048 6763.