Markedsføring

Markedsføring handler om synlighed – bliver du set?

Markedsføring med Iben Sønderup Consult

Iben Sønderup

Markedsføring er svært, synes mange. Det kræver tid, kreative ideer og evnen til at omsætte ideerne i praksis. Det kan være svært at nå, når du har travlt med kerneydelsen i din forretning. Med en kampagne fra min hånd behøver du ikke selv holde styr på detaljerne. Se blot, hvad revisionsfirmaet REVIMIDT skriver:

Anbefaling fra REVIMIDT – Godkendt Revisionspartnerselskab

”Vi skulle holde reception og bruge noget hjælp til PR i forbindelse med vores fusion og flytning til nye lokaler. Iben Sønderup udarbejdede en plan for opgaven og stod for vores annoncering, pressemeddelelser, facebookkampagne, invitationer, taleskrivning mm. Hun havde styr på avisernes deadlines og havde gode pressekontakter. Den første pressemeddelelse blev bragt i seks aviser.

Alle opgaverne blev løst efter planen, og til vores reception kom der 250-300 gæster. Allerede dagen efter var der en pressemeddelelse i avisen om, hvor godt det gik til vores reception – det stod Iben Sønderup også for.

REVIMIDT

REVIMIDTs fire partnere: Michael Kirkebæk Andreasen, Tonny Harvej, Dennis Damborg Jensen og Steen Kristensen

To dage senere viste kampagnen sin effekt: En ny kunde kontaktede os – han havde set os via kampagnen.

Iben Sønderup arbejder effektivt og overholder alle deadlines. Og hun er ikke bange for at yde en ekstra indsats, når det kræves. Vi anbefaler derfor varmt Iben Sønderup til alle, der måtte have brug for hjælp til markedsføring, kampagner og synlighed.”

– Dennis Damborg Jensen, partner i REVIMIDT

God markedsføring kræver planlægning

Derfor begynder et forløb hos mig med rådgivning om markedsføring og en plan for din kampagne. Hvad kan en kampagne bestå af? Det kan du læse mere om i min e-bog Medier og markedsføring.

Hvis du skal handle med udlandet, kan jeg også oversætte dine tekster.

Få hjælp til:

Hos Iben Sønderup Consult får du hjælp til alle dine behov inden for markedsføring. Mine samarbejdspartnere og jeg er fleksible. Vi kan sammensætte en pakke efter dine ønsker og behov. Vi sætter kvalitet og sproglig korrekthed i højsædet. Alle dine oplysninger er i sikre hænder hos os. Og vi leverer dine produkter til tiden.

Læs mere under Om os.

Forretninger og studierejser i Spanien

Skal du handle med virksomheder i Spanien? Jeg tilbyder rådgivning om spansk forretningskultur. Jeg kan også hjælpe dig med at etablere kontakt til en spansk virksomhed. Eller booke arrangementer, hoteller, møder, aftaler og restaurantbesøg i Spanien.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre, om jeg kan hjælpe.

Eller bare for at få et godt råd.

Det første kvarters samtale er gratis. Ring +45 3048 6763.
Eller send mig en e-mail: iben@soenderup.eu