Rådgivning

Rådgivningsfirma Iben Sønderup Consult:

Markedsføring handler om synlighed – bliver du set?
_K3A4745

Markedsføring er svært, synes mange. Det kræver tid, kreative ideer og evnen til at omsætte ideerne i praksis. Det kan være svært at nå, når du har travlt med kerneydelsen i din forretning. Mit rådgivningsfirma og mine samarbejdspartnere hjælper dig med alle facetter af din markedsføring.

Forretninger i udlandet – rådgivning

Skal du handle med udlandet, tilbyder jeg også oversættelse inden for spansk, engelsk og tysk. Vil du vide noget om forretningskulturen i det land, du handler med? Så kan jeg tilbyde rådgivning om kulturen i Spanien, Kina og andre lande. Jeg kan også hjælpe dig med at etablere kontakt til et nyt marked i engelsk-, tysk- eller spansktalende lande, eller til det nordiske marked. Ring til mig og hør om jeg kan hjælpe med en given opgave.
Tlf.: +45 30486763

 

Få hjælp til markedsføring gennem mit rådgivningsfirma

Den bedste markedsføring opnås ved en kombination af gode tekster og gode visuelle oplevelser – det kan være fotos, illustrationer, grafiske elementer eller videoer.
Men god markedsføring kræver også planlægning. Derfor tilbyder jeg i mit rådgivningsfirma også hjælp til markedsføringsplan, inkl. målgruppeanalyse og løbende evaluering.
Skal du lancere et helt nyt tiltag eller produkt? Så kan det være en god idé at få udarbejdet en mere udførlig strategisk kommunikationsplan.

Jeg tilbyder:

I mit rådgivningsfirma får du én indgang til en hel vifte af tjenester. Mine samarbejdspartnere og jeg er fleksible. Vi kan sammensætte en pakke efter dine ønsker og behov. Vi sætter kvalitet og sproglig korrekthed i højsædet. Alle dine oplysninger er i sikre hænder hos os. Og vi leverer dine produkter til tiden.

Læs mere under Om os.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre om jeg kan hjælpe.
Eller bare for at få et godt råd. Det første kvarters samtale er gratis. Ring +45 3048 6763.
Eller send mig en e-mail: iben@soenderup.eu