Markedsføring

Markedsføring med Iben Sønderup Consult:

Markedsføring handler om synlighed – bliver du set?

Markedsføring med Iben Sønderup Consult

Iben Sønderup

Markedsføring er svært, synes mange. Det kræver tid, kreative ideer og evnen til at omsætte ideerne i praksis. Det kan være svært at nå, når du har travlt med kerneydelsen i din forretning. Jeg og mine samarbejdspartnere hjælper dig med alle facetter af din markedsføring.

God markedsføring kræver planlægning

Den bedste markedsføring opnås ved en kombination af gode tekster og gode visuelle oplevelser – det kan være fotos, illustrationer, grafiske elementer eller videoer.
Men god markedsføring kræver også planlægning. Derfor tilbyder jeg i mit rådgivningsfirma også hjælp til markedsføringsplan, inkl. målgruppeanalyse og løbende evaluering.
Skal du lancere et helt nyt tiltag eller produkt? Så kan det være en god idé at få udarbejdet en mere udførlig strategisk kommunikationsplan.

Oversættelse og korrekturlæsning

Jeg og mine samarbejdspartnere tilbyder professionel oversættelse og korrekturlæsning inden for dansk, spansk, engelsk og tysk.

Få hjælp til:

Hos Iben Sønderup Consult får du hjælp til alle dine behov inden for markedsføring. Mine samarbejdspartnere og jeg er fleksible. Vi kan sammensætte en pakke efter dine ønsker og behov. Vi sætter kvalitet og sproglig korrekthed i højsædet. Alle dine oplysninger er i sikre hænder hos os. Og vi leverer dine produkter til tiden.

Læs mere under Om os.

Forretninger og studierejser i Spanien

Skal du handle med virksomheder i Spanien? Jeg tilbyder rådgivning om spansk forretningskultur. Jeg kan også hjælpe dig med at etablere kontakt til en spansk virksomhed. Eller booke arrangementer, hoteller, møder, aftaler og restaurantbesøg i Spanien.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre, om jeg kan hjælpe.

Eller bare for at få et godt råd.

Det første kvarters samtale er gratis. Ring +45 3048 6763.
Eller send mig en e-mail: iben@soenderup.eu